Wat is OVOMET®?

In de wereld van voedingssupplementen en natuurlijke gezondheidsproducten, stuit je soms op ongewone ingrediënten met verrassende voordelen. OVOMET is zo’n ingrediënt. Het is een natuurlijk extract afkomstig van het membraan van eierschalen, vol met essentiële voedingsstoffen die gunstig kunnen zijn voor de gezondheid van de gewrichten.

Eierschaalmembraan
De binnenkant van een ei bevat een dun vlies dat rijk is aan nutriënten ter ondersteuning van de ontwikkeling en bescherming van het kuiken. Dit membraan zit vast aan de eierschaal en gaat daarom meestal verloren bij de reguliere consumptie van eieren.

Eggnovo, de Spaanse producent van Ovomet® , heeft een manier gevonden om eierschalen van kippeneieren die doorgaans beschouwd worden als restproduct, nuttig te gebruiken. Middels een natuurlijk productieproces op basis van waterextractie wordt het membraan van de binnenkant van het ei gescheiden en verwerkt voor toepassing in voedingssupplementen.

Deze milde productiemethode zorgt ervoor dat de gunstige eigenschappen van het eierschaalmembraan behouden blijven, waaronder de ruimtelijke structuur van het aanwezige collageen.

Ovomet® is onder meer rijk aan collageen type I in de krachtige ongedenatureerde vorm. Bovendien bevat het ongedenatureerd collageen type V en X. Omdat het echt een natuurproduct is, bevat Ovomet® ook andere bestanddelen zoals elastine (ca. 20%), hyaluronzuur (ca. 4%), glucosamine (ca. 2%), chondroitine (ca. 2%), keratine (ca. 1%), lysozym (ca. 1%) en meer dan 500 verschillende soorten eiwitten. Met Ovomet® zijn eveneens meerdere humane studies gedaan.

Hoe OVOMET te Gebruiken

OVOMET is beschikbaar in de vorm van supplementen. De aanbevolen dosering en wijze van inname kunnen variëren, dus het is belangrijk om de instructies op het productetiket te volgen of advies in te winnen bij een gezondheidsdeskundige.

Conclusie

Als jij die geïnteresseerd bent in natuurlijke gezondheidsoplossingen, biedt OVOMET een boeiende optie. Het is een veelzijdig en natuurlijk ingrediënt dat ondersteuning kan bieden voor de gezondheid van de gewrichten en meer. Of je nu een atleet bent, werkt aan je fitnessdoelen, of gewoon je lichaam wilt ondersteunen naarmate je ouder wordt, OVOMET is het overwegen waard als onderdeel van je gezondheidsroutine.

De Kracht van OVOMET

Rijk aan Voedingsstoffen

OVOMET is bijzonder rijk aan collageen, hyaluronzuur, chondroïtine, glucosamine en meer dan 500 andere eiwitten. Deze combinatie maakt het een krachtige bondgenoot voor de gezondheid van gewrichten en bindweefsel.

Voordelen voor Gewrichten en Meer

De combinatie van OVOMET met nutriënten als mangaan en liposomale vitamine C biedt ondersteuning bij het onderhoud van gewrichten, pezen en ligamenten. Het kan ook helpen om de elasticiteit van de huid te verbeteren, wat interessant kan zijn voor atleten, ouderen, of iedereen die bezig is met fitness en zelfverbetering.

Wil jij de ondersteuning van het bijzonder OVOMET zelf ervaren? Je vindt in de ultieme collageenformule: Optimum Collageen. Onze premium multi-collageen blend met 4 soorten collageen en de juiste hulpstoffen voor sterke spieren, botten, pezen, gewrichten en zelfs een stevige huid.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *