Onze Trustpilot score:

Voorkom VERMOEIDHEID

ONTDEK HOE ELECTROLYTES JOU HELPEN OP DE BEST MOGELIJKE MANIER TE HYDRATEREN šŸ‘‡

Onze Trustpilot score:

Voorkom VERMOEIDHEID

ONTDEK HOE ELECTROLYTES JOU HELPEN OP DE BEST MOGELIJKE MANIER TE HYDRATEREN šŸ‘‡

HYDRATATIe. ZOALS HET HOORT.

Profiteer van uitprobeer-aanbieding
(GRATIS VERZENDING)
ā‚¬29,90 ā‚¬22,43

 • Met natuurlijk zeezout als hoofdingrediĆ«nt
 • Met goed opneembare vormen van magnesium en kalium
 • Bevat de ideale 5:2 verhouding tussen kalium en natrium voor een goede vochthuishouding
 • Heerlijke frisse citroeensmaak
 • Geproduceerd in de EU
 • Natuurlijke kleur- en smaakstoffen
 • Suikervrij
 • Meer dan 40 doseringen per pot (250 gram)

Bestel zonder zorgen dankzij onze 60 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie
GRATIS VERZENDING

Bekijk hier de ingrediƫntenlijst EN VOEDINGSWAARDEN van ELECTROLYTES

Ingrediƫnten: Zeezout, citroenzuur, appelzuur, kaliumchloride, magnesiumtricitraat, stevia, kurkuma (kleurstof)

Samenstelling per doseringPer Dosering (6 gram)% van RI*
Natrium1000 mg
Chloride363 mg45%
Kalium (chloride) 400 mg20%
Magnesium (citraat)113 mg30%
*Referentie-inname
Per Dosering (6 gram)
Energie4 kJ / 1 kcal
Vetten0 g
– waarvan verzadigd0 g
Voedingsvezels0 g
Koolhydraten 0,2 g
– waarvan suikers0 g
Eiwitten0 g
Zout2,55 g

Dankzij Electrolytes…

 • Wordt jouw energieniveau ondersteund1
 • Ondersteun je een goed functioneren jouw spieren1
 • Krijgt je concentratievermogen een opfrisser 1
 • Hervind je jouw mentale energie1
 • Wordt een gezonde bloeddruk ondersteund2
 • Wordt de prikkeloverdracht tussen (zenuw)cellen ondersteund2
 • Krijgt zelfs je spijsvertering ondersteuning3

De PERFECTE SAMENSTELLING MET EEN 5:2 VERHOUDING TUSSEN NATRIUM EN KALIUM

Natrium0mg
Kalium0mg
Chloride0mg
Magnesium0mg

Geniet net als honderden andere klanten van onze Snelle VERZENDING en toegewijde klantenserviceDit zijn de 4 Mineralen in Electrolytes Die Jouw Fitheid Ondersteunen

Natrium


Natrium is een essentieel mineraal dat een cruciale rol speelt in verschillende lichaamsfuncties. Hier zijn een paar redenen waarom natrium belangrijk is voor je gezondheid.

Regulatie van vochtbalans: Natrium helpt de hoeveelheid water in en rondom je cellen te reguleren. Dit is belangrijk voor het behoud van een gezonde bloeddruk en het voorkomen van uitdroging.

Zenuwfunctie: Natrium is nodig voor de transmissie van zenuwimpulsen. Zonder voldoende natrium kunnen je zenuwcellen niet goed functioneren, wat kan leiden tot problemen met spiercontracties en zelfs je hartslag.

Spiercontractie: Samen met kalium speelt natrium een sleutelrol bij het samentrekken van spieren. Het juiste evenwicht tussen natrium en kalium is essentieel voor een goede spierfunctie.

Zuur-base balans: Natrium helpt ook bij het handhaven van de zuur-base balans in je lichaam, wat cruciaal is voor de normale werking van enzymen en metabole processen.

Chloride

Chloride is een belangrijk elektrolyt en mineraal dat cruciaal is voor verschillende lichaamsfuncties. Hier zijn een paar redenen waarom chloride belangrijk is voor je gezondheid:

Zuur-base balans: Chloride speelt een essentiƫle rol bij het handhaven van de zuur-base balans in je lichaam. Het helpt om de pH-waarde van je bloed en andere lichaamsvloeistoffen stabiel te houden, wat belangrijk is voor de werking van enzymen en cellen.

Vochtbalans: Net als natrium helpt chloride bij het reguleren van de vochtbalans in en rondom je cellen. Het werkt samen met natrium om de osmotische druk te handhaven, wat cruciaal is voor het transport van water en andere stoffen door celmembranen.

Spijsvertering: Chloride is een component van zoutzuur (HCl), dat in je maag wordt geproduceerd. Zoutzuur is essentieel voor de spijsvertering omdat het helpt bij het afbreken van voedsel en het doden van schadelijke bacteriƫn die je via je voeding kunt binnenkrijgen.

Zenuwfunctie: Chloride speelt ook een rol in de zenuwfunctie. Het helpt bij het geleiden van zenuwimpulsen door zijn betrokkenheid bij het genereren van elektrische signalen in je zenuwcellen.

Kalium


Kalium is een essentieel mineraal en elektrolyt dat een vitale rol speelt in het goed functioneren van je lichaam. Hier zijn een paar redenen waarom kalium belangrijk is voor je gezondheid:

Zenuwfunctie: Kalium is cruciaal voor de werking van je zenuwcellen. Het helpt bij de overdracht van zenuwimpulsen door bij te dragen aan het genereren van elektrische signalen in je zenuwen.

Spierfunctie: Kalium is essentieel voor een goede spierfunctie, inclusief die van je hartspier. Het helpt bij het samentrekken en ontspannen van spieren door het reguleren van de elektrische activiteit in spiercellen.

Vocht- en elektrolytenbalans: Kalium werkt samen met natrium om de vochtbalans in je lichaam te handhaven. Dit is belangrijk voor het behoud van een gezonde bloeddruk en het voorkomen van uitdroging.

Zuur-base balans: Kalium helpt ook bij het handhaven van de zuur-base balans in je lichaam, wat belangrijk is voor de normale werking van enzymen en andere metabole processen.

Bloeddrukregulatie: Een adequate inname van kalium kan helpen om hoge bloeddruk te voorkomen door de effecten van natrium te verminderen. Kalium helpt je bloedvaten ontspannen, wat bijdraagt aan een gezonde bloeddruk.

Magnesium


Magnesium is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt in tal van lichaamsfuncties. Hier zijn enkele redenen waarom magnesium belangrijk is voor je gezondheid:

Energieproductie: Magnesium is betrokken bij meer dan 300 enzymreacties in je lichaam, waaronder die betrokken zijn bij de productie van energie. Het helpt bij de omzetting van voedsel in energie en ondersteunt de werking van je cellen.

Spier- en zenuwfunctie: Magnesium is cruciaal voor de normale werking van spieren en zenuwen. Het helpt bij de overdracht van zenuwimpulsen en het samentrekken van spieren. Magnesiumtekort kan leiden tot spierkrampen en spasmen.

Botgezondheid: Ongeveer 60% van het magnesium in je lichaam bevindt zich in je botten. Magnesium speelt een rol in de botvorming en draagt bij aan de sterkte en structuur van je botten. Het helpt ook bij de opname van calcium, een ander belangrijk mineraal voor de botgezondheid.

Zenuwstelsel: Magnesium helpt bij het reguleren van neurotransmitters, die berichten door je hersenen en zenuwstelsel sturen. Dit kan bijdragen aan een betere stemming.

Bloeddrukregulatie: Magnesium helpt bij het ontspannen van de bloedvaten en kan helpen bij het handhaven van een gezonde bloeddruk.

Bloedsuikerspiegel: Magnesium speelt een rol in de regulatie van de bloedsuikerspiegel en insulinegevoeligheid.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onderstaande bonusvideo van 5 minuten.

Heb je vragen? Wij hebben de antwoorden!

ALLES WAT JIJ WIL WETEN OVER
ELECTROLYTES

Electrolytes is een voedingssupplement dat is ontworpen om de elektrolytenbalans in het lichaam te ondersteunen. Het is bedoeld voor mensen die intensief sporten, een ketogene levensstijl volgen of anderszins behoefte hebben aan een aanvulling van elektrolyten, zoals bij uitdroging of tijdens warme weersomstandigheden.

Electrolytes onderscheidt zich door de specifieke 5:2 verhouding van natrium tot kalium, wat perfect is voor de natrium/kaliumpomp in de cellen. Daarnaast bevat het geen calcium, waardoor de opname van magnesium optimaal blijft.

De hoofdingrediƫnten van 'Optimum Keto' en hun potentiƫle voordelen zijn als volgt:

 1. Natrium (uit zeezout):
  • Voordelen: Helpt bij het handhaven van de vochtbalans, ondersteunt zenuwfunctie en spiercontractie.
 2. Kalium:
  • Voordelen: Belangrijk voor de hartfunctie, spiercontractie en zenuwfunctie. Helpt ook bij het reguleren van de bloeddruk.
 3. Magnesium:
  • Voordelen: Ondersteunt spier- en zenuwfunctie, bevordert een gezonde hartslag, en helpt bij de omzetting van voedsel in energie.
 4. Chloride (uit zeezout):
  • Voordelen: Helpt bij het handhaven van de vochtbalans, ondersteunt de spijsvertering door de productie van maagzuur, en draagt bij aan de elektrolytenbalans in het lichaam.

Electrolytes bevat geen calcium omdat calcium de opname van magnesium kan belemmeren. Bovendien krijgen de meeste mensen al voldoende calcium binnen via kraanwater en mineraalwater.

Een teveel aan calcium kan bijdragen aan verkalking van bloedvaten, dus extra calcium uit een supplement is niet voor iedereen aangeraden.

Electrolytes bevat een hogere hoeveelheid natrium ten opzichte van kalium in een 5:2 verhouding, omdat dit ideaal is voor de natrium/kaliumpomp in de cellen. Deze pomp is essentieel voor het handhaven van de elektrolytenbalans, zenuwprikkeloverdracht, en spiercontractie.

Kalium speelt een cruciale rol bij het reguleren van de vochtbalans, het ondersteunen van een gezonde bloeddruk, en het bevorderen van een goede werking van spieren en zenuwen. Het helpt ook bij het verminderen van spierkrampen en bevordert een goede hartfunctie.

Magnesium is essentieel voor meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam. Het ondersteunt de spier- en zenuwfunctie, reguleert de bloeddruk, en bevordert een gezond immuunsysteem. Het is ook belangrijk voor de energieproductie en helpt bij het voorkomen van spierkrampen.

Je kunt Electrolytes gebruiken door het te mengen met water en het te drinken tijdens of na lichamelijke inspanning, bij warm weer, of op elk moment dat je behoefte hebt aan extra elektrolyten. Het is ook nuttig bij het volgen van een ketogeen dieet om te helpen bij de elektrolytenbalans.

Ja, het gebruik van Electrolytes is over het algemeen veilig wanneer het volgens de aanbevolen dosering wordt gebruikt. Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.

Bestel Jouw Pot Electrolytes Lemon voor slechts ā‚¬22,43
(wij betalen de verzending!)

Trustpilot

Bestel zonder zorgen dankzij onze 60 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie!

Ontmoet de mensen achter Optimum Keto

Dennis

Gediplomeerd Epigenetisch Orthomoleculair Therapeut, diƫtist in opleiding. Volgt een ketogeen dieet sinds 2017.

Karla

Logistieke Duizendpoot en liefhebber van ketorecepten (vooral als er avocado in zit!)

Profiteer van de uitprobeer-actie
(GRATIS VERZENDING)
ā‚¬29,90 ā‚¬22,43

 • Met natuurlijk zeezout als hoofdingrediĆ«nt
 • Met goed opneembare vormen van magnesium en kalium
 • Bevat de ideale 5:2 verhouding tussen kalium en natrium voor een goede vochthuishouding
 • Heerlijke frisse citroensmaak
 • Geproduceerd in de EU
 • Natuurlijke kleur- en smaakstoffen
 • Suikervrij
 • Meer dan 40 doseringen per pot (250 gram)
 • Adviesprijs ā‚¬29,90 per pot
Ja! Ik wil bestellen!

Op werkdagen vĆ³Ć³r 17:00 besteld? Dan heb je jouw bestelling morgen in huis!

Bekijk hier de ingrediƫntenlijst EN VOEDINGSWAARDEN van ELECTROLYTES

Ingrediƫnten: Zeezout, citroenzuur, appelzuur, kaliumchloride, magnesiumtricitraat, stevia, kurkuma (kleurstof)

Samenstelling per doseringPer Dosering (6 gram)% van RI*
Natrium1000 mg
Chloride363 mg45%
Kalium (chloride) 400 mg20%
Magnesium (citraat)113 mg30%
*Referentie-inname
Per Dosering (6 gram)
Energie4 kJ / 1 kcal
Vetten0 g
- waarvan verzadigd0 g
Voedingsvezels0 g
Koolhydraten 0,2 g
- waarvan suikers0 g
Eiwitten0 g
Zout2,55 g